Hjælp - loginproblemer

Hjælp ved login-problemer

Q: Jeg kan ikke logge ind

• Glemt brugernavn: Klik på "Glemt brugernavn?" under "Login"-knappen. Så vil du få tilsendt dit brugernavn når du har indtastet din email-adresse.
  • Glemt kodeord: Klik på "Glemt kodeord?" under "Login"-knappen. Så vil du få tilsendt et midlertidigt kodeord, som du kan bruge til at logge ind første gang. Følg derefter instruktionerne på siden.
  • Første login nogensinde: Følg instruktionerne i din velkomst-mail, eller følg instruktionen for glemt kodeord.

Hjælp - sponsor

Aktuarforeningens sponsorer kan få lagt et bannerlogo op på hjemmesiden. Kravene til billedet er:

• Billedet skal gemmes som PNG eller GIF.
  • Billedet skal være 140x100 pixels (bredde x højde).
  • Billedet kan være en animeret PNG eller GIF.

• En billedfil eller et weblink til billedet (http://...).
  • Et weblink til den hjemmeside som der skal linkes til når man klikker på billedet.

Årlig opkrævning af sponsoratet finder normalt sted ultimo januar/primo februar.

Hjælp 1: Nye brugere

Denne videotutorial er beregnet til nye brugere af Aktuarforeningens hjemmeside aktuarforeningen.dk. Den forklarer hvordan hjemmesiden er struktureret, hvordan man logger på første gang og hvordan man opdaterer sine oplysninger.

Hjælp 2: login

Denne videotutorial viser hvordan man logger ind på Aktuarforeningens hjemmeside aktuarforeningen.dk. Her kan du skridt for skridt se hvordan man får tilsendt sin adgangskode og sit brugernavn, hvordan man nulstiller adgangskoden, og hvordan man logger ind.

kpmg-logo KeylaneSponsor Capital Information Edlund